Conserva natural de bolets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Petràs
INGREDIENTS
- 1 kg de bolets variats
- aigua
PREPARACIÓ
Primer de tot, abans de trossejar els bolets, netegeu-los amb un drap humit si els heu collit vosaltres.
Si els heu comprat, renteu-los amb aigua. Escaldeu-los de 2 a 4 minuts, escorreu-los i poseu-los en els pots de conserva amb l'aigua amb què heu escaldat els bolets. A continuació, poseu els pots al bany maria durant 1 hora aproximadament. Per acabar, deixeu refredar els pots de conserves dins de la mateixa olla.
Si els heu comprat, renteu-los amb aigua. Escaldeu-los de 2 a 4 minuts, escorreu-los i poseu-los en els pots de conserva amb l'aigua amb què heu escaldat els bolets. A continuació, poseu els pots al bany maria durant 1 hora aproximadament. Per acabar, deixeu refredar els pots de conserves dins de la mateixa olla.