Cócs de sagí
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Consol Galano
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Informació nutricional -Obre
El sagí o llard és molt ric en vitamina D, nutrient imprescindible per a la salut òssiaAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 25 unitats:
- 200 g de farina
- 1 rovell d'ou
- 100 g de sagí (llard)
- 100 g de sucre
- pell de llimona ratllada
- 1 clara d'ou
- 25 g de sucre per anar al forn
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un bol el sucre, el rovell de l'ou, la ratlladura de llimona i el sagí i barregeu-ho bé amb les mans.
Seguidament, afegiu-hi la farina i amasseu-ho durant uns 15 minuts fins que aconseguiu una massa sense grumolls.
A continuació, estireu la massa amb un corró, talleu-la amb els motllos, poseu-los en una safata, pinteu-los amb clara d'ou, cobriu-los amb una mica de sucre i deixeu-los coure al forn durant 20 minuts a 180 graus.
Seguidament, afegiu-hi la farina i amasseu-ho durant uns 15 minuts fins que aconseguiu una massa sense grumolls.
A continuació, estireu la massa amb un corró, talleu-la amb els motllos, poseu-los en una safata, pinteu-los amb clara d'ou, cobriu-los amb una mica de sucre i deixeu-los coure al forn durant 20 minuts a 180 graus.