Cassoleta de verdures
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pau Barba
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casa Marquès, Camprodon
INGREDIENTS
- 2 cebes tendres
- 40 g de pèsols
- 1/2 carbassó
- 1/4 de coliflor
- 1/4 de bròquil verd
- 1/2 manat d'espàrrecs
- 8 pastanagues baby
- 4 alls tendres
- 8 naps mini
- 4 "pâtissons"
- 4 cols de brusseles
- 40 g de favetes
- 100 g de mongeta tendra
- 1 manat de bleda vermella
- 1 nou de mantega
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua bullint i sal escaldeu les verdures, d'una en una, durant uns segons i després refredeu-les en un bol amb aigua i gel.
Tot seguit, talleu les verdures a trossets, poseu-les en un cassó juntament amb una mica d'aigua de la seva cocció i sal i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts. Després, afegiu-hi una mica de mantega, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure un minut més.
I ja per acabar, emplateu les verdures.
Tot seguit, talleu les verdures a trossets, poseu-les en un cassó juntament amb una mica d'aigua de la seva cocció i sal i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts. Després, afegiu-hi una mica de mantega, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure un minut més.
I ja per acabar, emplateu les verdures.