Calzone de bolets i botifarra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Fabián Martín
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Fabián Martín, Llívia
INGREDIENTS
- 200 g de massa de pizza
- 60 g de salsa de tomàquet
- 250 g de saltat de ceps i botifarra
- 1 ou
- 30 g de beixamel
- 60 g de mozzarella
- 1 bola de mozzarella de búfala
- espinacs frescs
- parmigiano reggiano
PREPARACIÓ
Estireu la massa de la pizza en una superfície amb una mica de farina.
Poseu-hi per sobre la salsa de tomàquet, la mozzarella ratllada i el saltat, i tanqueu la pizza com si fos una cresta.
Barregeu en un bol la beixamel, la mozzarella ratllada, un rovell d'ou i la sal. Seguidament, cobriu el calzone amb aquesta barreja i deixeu-ho coure al forn a uns 200 graus durant uns 20 o 25 minuts.
I ja per acabar, poseu per damunt la mozzarella de búfala tallada a rodanxes, els espinacs tallats, el parmigiano ratllat i un raig d'oli d'oliva.
Poseu-hi per sobre la salsa de tomàquet, la mozzarella ratllada i el saltat, i tanqueu la pizza com si fos una cresta.
Barregeu en un bol la beixamel, la mozzarella ratllada, un rovell d'ou i la sal. Seguidament, cobriu el calzone amb aquesta barreja i deixeu-ho coure al forn a uns 200 graus durant uns 20 o 25 minuts.
I ja per acabar, poseu per damunt la mozzarella de búfala tallada a rodanxes, els espinacs tallats, el parmigiano ratllat i un raig d'oli d'oliva.