Calamarsó, gambeta i cigrons

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pep Manubens
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Pep, Barcelona

INGREDIENTS

  • 350 g de cigrons bullits
  • 400 g de calamarsó
  • 250 g de gamba vermella de la costa
  • 1 copeta de vi blanc
  • all
  • julivert
  • oli
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, salteu una mica les gambes en una paella amb oli i reseveu-les.
A continuació, a la mateixa paella, salteu els xipirons. Tot seguit, afegiu una mica d'oli i espereu que l'aigua dels xipirons redueixi. Després, incorporeu-hi els cigrons bullits, l'all i el julivert picats, el Xerès, la sal i el pebre. Quan arrenqui el bull, incorporeu-hi les gambes, deixeu-ho coure durant 3 o 4 minuts i ja podreu emplatar-ho.
Anar al contingut