Calamarsó, gambeta i cigrons
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pep Manubens
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Pep, Barcelona
INGREDIENTS
- 350 g de cigrons bullits
- 400 g de calamarsó
- 250 g de gamba vermella de la costa
- 1 copeta de vi blanc
- all
- julivert
- oli
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, salteu una mica les gambes en una paella amb oli i reseveu-les.
A continuació, a la mateixa paella, salteu els xipirons. Tot seguit, afegiu una mica d'oli i espereu que l'aigua dels xipirons redueixi. Després, incorporeu-hi els cigrons bullits, l'all i el julivert picats, el Xerès, la sal i el pebre. Quan arrenqui el bull, incorporeu-hi les gambes, deixeu-ho coure durant 3 o 4 minuts i ja podreu emplatar-ho.
A continuació, a la mateixa paella, salteu els xipirons. Tot seguit, afegiu una mica d'oli i espereu que l'aigua dels xipirons redueixi. Després, incorporeu-hi els cigrons bullits, l'all i el julivert picats, el Xerès, la sal i el pebre. Quan arrenqui el bull, incorporeu-hi les gambes, deixeu-ho coure durant 3 o 4 minuts i ja podreu emplatar-ho.