Calamarsets saltats amb gambes i rossinyols
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Albert Tortosa
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casimiro, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 kg de calamarsets
- 400 g de cues de gamba
- 300 g de rossinyols
- 3 cebes
- 1 copeta de vermut blanc
- sal
- llorer
- julivert
- oli
PREPARACIÓ
Per començar, confiteu la ceba tallada ben fina en un paella amb oli i una fulla de llorer durant uns 10 o 15 minuts.
Després, afegiu-hi el vermut i deixeu que s'evapori. Mentrestant, salteu els rossinyols en una paella amb oli durant un minut. Tot seguit, incorporeu-hi els calamarsets nets i les cues de gambes. Deixeu-ho coure un minut més i afegiu-hi la ceba confitada, la sal i una mica de vermut. Deixeu-ho coure un minut més i ja podreu emplatar-ho. Decoreu-ho amb una mica de julivert.
Després, afegiu-hi el vermut i deixeu que s'evapori. Mentrestant, salteu els rossinyols en una paella amb oli durant un minut. Tot seguit, incorporeu-hi els calamarsets nets i les cues de gambes. Deixeu-ho coure un minut més i afegiu-hi la ceba confitada, la sal i una mica de vermut. Deixeu-ho coure un minut més i ja podreu emplatar-ho. Decoreu-ho amb una mica de julivert.