Calamarsets saltats amb gambes i rossinyols

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Albert Tortosa
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casimiro, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 kg de calamarsets
  • 400 g de cues de gamba
  • 300 g de rossinyols
  • 3 cebes
  • 1 copeta de vermut blanc
  • sal
  • llorer
  • julivert
  • oli

PREPARACIÓ

Per començar, confiteu la ceba tallada ben fina en un paella amb oli i una fulla de llorer durant uns 10 o 15 minuts.
Després, afegiu-hi el vermut i deixeu que s'evapori. Mentrestant, salteu els rossinyols en una paella amb oli durant un minut. Tot seguit, incorporeu-hi els calamarsets nets i les cues de gambes. Deixeu-ho coure un minut més i afegiu-hi la ceba confitada, la sal i una mica de vermut. Deixeu-ho coure un minut més i ja podreu emplatar-ho. Decoreu-ho amb una mica de julivert.
Anar al contingut