Broquetes de bonítol
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: L'avi Pau, Cunit
INGREDIENTS
- 600 g de bonítol fresc
- el suc d'una llimona
- 1 all
- 1 ceba tendra
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 16 xampinyons frescos
- 16 cirerols
- oli d'oliva
- sal
- 1 farcellet d'herbes (farigola i romaní) Per fer l'olivada: -1 cullerada d'oli d'oliva
- olives de l'Aragó triturades
PREPARACIÓ
Prepareu la marinada amb all, sal i un una mica de suc de llimona.
Després, afegiu-hi oli tot remenant perquè agafi gust, i una mica de pebre. Poseu la tonyina en el bol en què heu fet la marinada i deixeu-la-hi reposar de 25 a 30 minuts. A part, en una paella amb una mica d'oli, salteu les verdures (els xampinyons, els 2 pebrots, la ceba i el tomàquet) fins que quedin toves Retireu la tonyina de la salsa i munteu-la en una broqueta alternant-la amb les verdures. Saleu les broquetes i poseu-les a les brases. Aneu-les tombant, i pintant-les amb l'oli i el farcellet de farigola i romaní. I ja per acabar, serviu el peix acompanyat d'un tomàquet (amanit amb el mateix oli de marinar i sal) i de salsa d'olivada.
Després, afegiu-hi oli tot remenant perquè agafi gust, i una mica de pebre. Poseu la tonyina en el bol en què heu fet la marinada i deixeu-la-hi reposar de 25 a 30 minuts. A part, en una paella amb una mica d'oli, salteu les verdures (els xampinyons, els 2 pebrots, la ceba i el tomàquet) fins que quedin toves Retireu la tonyina de la salsa i munteu-la en una broqueta alternant-la amb les verdures. Saleu les broquetes i poseu-les a les brases. Aneu-les tombant, i pintant-les amb l'oli i el farcellet de farigola i romaní. I ja per acabar, serviu el peix acompanyat d'un tomàquet (amanit amb el mateix oli de marinar i sal) i de salsa d'olivada.