Blinis amb gules

Imatge recepta de Blinis amb gules
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mantega conté vitamina D, imprescindible per a la salut dels ossos, tot i que conté molt colesterol i per això se n'ha de prendre de manera ocasional i en poca quantitat.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 12 blinis 

    100 g de Gula del Norte 

    100 g mantega amb sal 

    2 grans d'all 

    1 culleradeta de bitxo piri-piri 

    1 culleradeta de pebre vermell dolç fumat 

    Porradell 

    Oli OVE 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Fem una mantega especiada pesant 100 g de mantega amb sal i deixant-la temperar fins que tingui una textura de pomada. 
  2. Aboquem la mantega en un bol i hi afegim 1 culleradeta de bitxo piri-piri i 1 culleradeta de pebre vermell fumat dolç. Ho barregem bé amb una forquilla o una llengua pastissera i ho reservem. 
  3. Posem a escalfar una paella amb un raig d'oli OVE. Mentre s'escalfa, pelem i laminem 2 grans d'all. 
  4. Afegim a la paella els alls laminats i els fem ballar evitant que agafin massa color. 
  5. Aboquem a la paella 100 g de Gula del Norte i ho saltem durant un parell de minuts. Retirem la paella del foc. 
  6. Agafem 12 blinis de mida petita i els muntem de la següent manera. Untem cada blini amb una mica de mantega especiada. A continuació hi distribuïm les gules saltades i els acabem amb una mica de porradell picat petit. I ja tenim aquest aperitiu a punt per menjar.
Anar al contingut