Bacallà amb sobrassada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casa Bach
INGREDIENTS
- 12 talls de penca de bacallà (150 g cada tall)
- 1/2 kg de patates
- 1/2 kg de pèsols
- 250 g de sobrassada
- oli
- farina
- 1 copa de brandi
- pebre vermell
PREPARACIÓ
Primer de tot, enfarineu els talls de bacallà i fregiu-los en una paella amb força oli. Reserveu-los.
En la mateixa paella, fregiu unes patates tallades a làmines ben finetes, i quan estiguin daurades reserveu-les. Feu servir la mateixa paella per a fer la salsa amb una fulla de llorer, pebre vermell i el brandi. És important que no se us cremi perquè us quedaria amarga. Prepareu el plat amb una base de patates, la sobrassada i el bacallà. Per sobre, poseu-hi all i julivert picat, uns pèsols bullits i la salsa. Enforneu-ho 1 minut a 150º i serviu el plat amb uns pebrots escalivats.
En la mateixa paella, fregiu unes patates tallades a làmines ben finetes, i quan estiguin daurades reserveu-les. Feu servir la mateixa paella per a fer la salsa amb una fulla de llorer, pebre vermell i el brandi. És important que no se us cremi perquè us quedaria amarga. Prepareu el plat amb una base de patates, la sobrassada i el bacallà. Per sobre, poseu-hi all i julivert picat, uns pèsols bullits i la salsa. Enforneu-ho 1 minut a 150º i serviu el plat amb uns pebrots escalivats.