Arròs de tardor
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Font
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casa Font Colom, 17 , Salou
INGREDIENTS
- bolets del temps (carreretes, ceps, rossinyols, etc.)
- 1 ceba mitjana
- 2 tomàquets madurs
- 1 moniato
- 1 bròquil
- 1 branqueta de farigola
- formatge de Maó ratllat
- 1 gotet d'oli d'oliva
PREPARACIÓ
En una cassola de mariner amb l'oli ben calent, sofregiu-hi la ceba i els alls trinxats.
Quan la ceba ja hagi agafat color, afegiu-hi el tomàquet pelat, sense llavors i picat. Deixeu-ho al foc fins que el sofregit quedi ben confitat. Després tireu-hi la tria de bolets trossejats i sofregiu-los amb el foc bastant fort. Aboqueu-hi l'aigua (que ja tindreu bullint) i saleu-ho. Un cop hagi arrencat el bull, incorporeu-hi el bròquil i el moniato tallat a daus petits. Deixeu-ho bullir una estona i després poseu-hi l'arròs, la farigola i el romaní. Quan torni a arrencar el bull, escampeu per la cassola el formatge de Maó ratllat. Un cop cuit l'arròs, deixeu-lo reposar i ja podreu servir-lo.
Quan la ceba ja hagi agafat color, afegiu-hi el tomàquet pelat, sense llavors i picat. Deixeu-ho al foc fins que el sofregit quedi ben confitat. Després tireu-hi la tria de bolets trossejats i sofregiu-los amb el foc bastant fort. Aboqueu-hi l'aigua (que ja tindreu bullint) i saleu-ho. Un cop hagi arrencat el bull, incorporeu-hi el bròquil i el moniato tallat a daus petits. Deixeu-ho bullir una estona i després poseu-hi l'arròs, la farigola i el romaní. Quan torni a arrencar el bull, escampeu per la cassola el formatge de Maó ratllat. Un cop cuit l'arròs, deixeu-lo reposar i ja podreu servir-lo.