Arròs cremós de llagosta

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Òscar Pérez
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Torre d'alta mar, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g d'arròs bomba
  • 25 g de mantega
  • 2 llagostes de 300 g
  • 4 escalunyes
  • 4 carxofes
  • 1 copa de vi blanc
  • fumet vermell de peix
  • 50 g de parmesà ratllat
  • sal
  • oli

PREPARACIÓ

Talleu la llagosta i sofregiu-la en un cassó amb oli ben calent.
Un cop hagi agafat color, fiqueu-hi l'escalunya picada i la carxofa neta i tallada. Deixeu que s'enrosseixin. Després, afegiu-hi el vi blanc i deixeu-lo reduir. Tot seguit, poseu-hi l'arròs i deixeu-lo daurar una mica. Aneu-hi afegint el fumet vermell de peix calent a mesura que l'arròs es vagi coent.

Quan l'arròs estigui cuit, barregeu-hi una mica de mantega i el parmesà ratllat. Remeneu-ho bé, rectifiqueu-ho de sal i ja ho podreu servir.
Anar al contingut