Arròs cremós de llagosta
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Òscar Pérez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Torre d'alta mar, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g d'arròs bomba
- 25 g de mantega
- 2 llagostes de 300 g
- 4 escalunyes
- 4 carxofes
- 1 copa de vi blanc
- fumet vermell de peix
- 50 g de parmesà ratllat
- sal
- oli
PREPARACIÓ
Talleu la llagosta i sofregiu-la en un cassó amb oli ben calent.
Un cop hagi agafat color, fiqueu-hi l'escalunya picada i la carxofa neta i tallada. Deixeu que s'enrosseixin. Després, afegiu-hi el vi blanc i deixeu-lo reduir. Tot seguit, poseu-hi l'arròs i deixeu-lo daurar una mica. Aneu-hi afegint el fumet vermell de peix calent a mesura que l'arròs es vagi coent.
Quan l'arròs estigui cuit, barregeu-hi una mica de mantega i el parmesà ratllat. Remeneu-ho bé, rectifiqueu-ho de sal i ja ho podreu servir.
Un cop hagi agafat color, fiqueu-hi l'escalunya picada i la carxofa neta i tallada. Deixeu que s'enrosseixin. Després, afegiu-hi el vi blanc i deixeu-lo reduir. Tot seguit, poseu-hi l'arròs i deixeu-lo daurar una mica. Aneu-hi afegint el fumet vermell de peix calent a mesura que l'arròs es vagi coent.
Quan l'arròs estigui cuit, barregeu-hi una mica de mantega i el parmesà ratllat. Remeneu-ho bé, rectifiqueu-ho de sal i ja ho podreu servir.