Arròs cremós de conill
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ferran Sánchez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: RamAula Chocavic, Gurb
INGREDIENTS
- 360 g d'arròs
- 1 conill de 1'5 kg
- 1 ceba de Figueres
- 1 porro
- 4 grans d'all
- 1 pebrot verd
- 50 g de mantega
- 50 g de formatge tou Tilers
- 1 copa de xerès Fino
- 200 g de rossinyols
- oli verge
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli en una cassola calenta.
Tot seguit, incorporeu-hi el conill i remeneu-ho. Quan estigui daurat, afegiu-hi la ceba, el pebrot verd i l'all. Saleu-ho, remeneu-ho i deixeu-ho coure fins que el sofregit estigui a punt. Després incorporeu-hi els rossinyols i barregeu-ho. Afegiu-hi una copa de xerès Fino, torneu a remenar-ho i deixeu que s'evapori. A continuació, incorporeu-hi el brou de conill i l'arròs (90 grams per persona) i barregeu-ho. Apugeu el foc i deixeu-ho coure durant 16 minuts mentre ho aneu remenant i, si cal, afegiu-hi més brou. Finalment, retireu la cassola del foc i incorporeu-hi la mantega i el formatge. Remeneu-ho fins que es desfaci i l'arròs ja estarà a punt per servir.
Tot seguit, incorporeu-hi el conill i remeneu-ho. Quan estigui daurat, afegiu-hi la ceba, el pebrot verd i l'all. Saleu-ho, remeneu-ho i deixeu-ho coure fins que el sofregit estigui a punt. Després incorporeu-hi els rossinyols i barregeu-ho. Afegiu-hi una copa de xerès Fino, torneu a remenar-ho i deixeu que s'evapori. A continuació, incorporeu-hi el brou de conill i l'arròs (90 grams per persona) i barregeu-ho. Apugeu el foc i deixeu-ho coure durant 16 minuts mentre ho aneu remenant i, si cal, afegiu-hi més brou. Finalment, retireu la cassola del foc i incorporeu-hi la mantega i el formatge. Remeneu-ho fins que es desfaci i l'arròs ja estarà a punt per servir.