Arròs cremós amb cocotxes de lluç

imatge de recurs
  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 2 persones:
  • 150 g de tirabecs
  • 150 g d'arròs arborio
  • 80 g de cocotxes de lluç
  • cap i espines de lluç
  • 30 g de formatge Idiazábal fumat
  • fulles de coriandre
  • anís dolç
  • fulla de llorer
  • grans de pebre
  • gra d'all
  • ceba de Figueres
  • oli d'oliva verge extra

PREPARACIÓ


Preparació: 35 minuts
Cocció: 35 minuts

1. Poseu una mica d'oli en una cassola i fregiu-hi el gra d'all i el gra de pebre. Afegiu-hi el llorer i l'aigua. Poseu-ho al punt de sal.
2. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi el cap i les espines de lluç i deixeu-ho coure a foc lent uns 20-25 minuts.
3. Aparteu la cassola del foc i tapeu-la després d'abocar-hi una gota d'anís i una mica de coriandre.
4. Piqueu la ceba el més fina possible i sofregiu-la lentament en una cassola.
5. Quan sigui rossa, afegiu-hi l'arròs i sofregiu-lo.
6. Remulleu l'arròs amb el fumet colat i deixeu-lo coure uns 8 minuts.
7. Després, afegiu-hi els tirabecs tallats per la meitat, i deixeu-ho coure 4 minuts més a foc molt lent.
8. Salpebreu les cocotxes i afegiu-les a l'arròs.
9. I, quan l'arròs sigui cuit, ratlleu-hi el formatge, espereu que es desfaci, i comenceu a parar la taula.
10. Finalment, escampeu-hi una mica de coriandre picat, barregeu-ho i llestos.

Anar al contingut