Arròs caldós Can Solé
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ernesto Jordan
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Solé, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g de sípia
- 300 g de costella
- 8 musclos
- 4 escamarlans
- 400 g d'arròs
- pebrot verd
- all
- julivert
- sofregit de tomàquet
- sal
- oli d'oliva verge
- fumet de peix
PREPARACIÓ
Per començar, saleu la costella i poseu-la en una cassola amb oli.
Quan estigui rossa, afegiu-hi la sípia i remeneu-ho. Quan tot estigui ben daurat, afegiu-hi el pebrot picat, l'all picat i el julivert. Torneu a remenar-ho. A continuació, incorporeu-hi el sofregit de tomàquet, l'arròs i el fumet. Remeneu-ho. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi els musclos i els escamarlans. Deixeu-ho reduir i ja podreu emplatar-ho.
Quan estigui rossa, afegiu-hi la sípia i remeneu-ho. Quan tot estigui ben daurat, afegiu-hi el pebrot picat, l'all picat i el julivert. Torneu a remenar-ho. A continuació, incorporeu-hi el sofregit de tomàquet, l'arròs i el fumet. Remeneu-ho. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi els musclos i els escamarlans. Deixeu-ho reduir i ja podreu emplatar-ho.