Arròs amb peu de porc i bolets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hostal Jaumet
INGREDIENTS
- 350 g d'arròs
- 1 l de brou
- 4 peus de porc bullits i desossats
- 300 g de bolets variats
- 1 ceba picada
- 3 tomàquets pelats i picats
- 1/4 de l d'oli d'oliva
- 1/2 tòfona
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, feu el sofregit en una paella amb oli calent. Quan la ceba estigui daurada, tireu-hi l'all ben picat i després el tomàquet pelat i sense llavors.
Deixeu-ho coure i remeneu-ho de tant en tant. Un cop el sofregit hagi adquirit la textura de confitura, afegiu-hi el peu de porc, que prèviament haureu bullit (amb aigua, boles de pebre i llorer) i desossat (feu-ho quan el peu estigui tebi). Doneu-hi unes voltes i aleshores tireu-hi els bolets i la tòfona tallada ben petita perquè doni més gust. Passats uns minuts, salpebreu-ho i tireu-hi l'arròs. Aboqueu-hi el brou que heu fet servir per bullir els peus de porc i deixeu-ho coure durant 20 minuts (si hi poseu més quantitat de brou us quedarà més caldós). Ja podeu emplatar.
Deixeu-ho coure i remeneu-ho de tant en tant. Un cop el sofregit hagi adquirit la textura de confitura, afegiu-hi el peu de porc, que prèviament haureu bullit (amb aigua, boles de pebre i llorer) i desossat (feu-ho quan el peu estigui tebi). Doneu-hi unes voltes i aleshores tireu-hi els bolets i la tòfona tallada ben petita perquè doni més gust. Passats uns minuts, salpebreu-ho i tireu-hi l'arròs. Aboqueu-hi el brou que heu fet servir per bullir els peus de porc i deixeu-ho coure durant 20 minuts (si hi poseu més quantitat de brou us quedarà més caldós). Ja podeu emplatar.