Arròs amb carxofes i fetge d'ànec
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Adolf Giné Espuny
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Parc, Tortosa
INGREDIENTS
- 400 g d'arròs bomba
- 4 carxofes
- 150 g de fetge d'ànec
- 1l 1/2 de brou de carn
- oli d'oliva verge
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli en una cassola calenta. Quan l'oli estigui roent, afegiu-hi l'arròs i remeneu-ho.
Deixeu-ho coure durant 4 o 5 minuts. Tot seguit, incorporeu-hi les carxofes tallades molt fines. Mentrestant, trinxeu el fetge d'ànec i afegiu-lo a la cassola. Torneu-ho a remenar. A continuació, rectifiqueu el plat de sal i regueu l'arròs amb el brou de carn. Deixeu-ho coure durant 8 o 9 minuts i retireu-lo del foc. Un cop fora del foc, deixeu reposar l'arròs 4 o 5 minuts més i ja podreu emplatar-lo.
Deixeu-ho coure durant 4 o 5 minuts. Tot seguit, incorporeu-hi les carxofes tallades molt fines. Mentrestant, trinxeu el fetge d'ànec i afegiu-lo a la cassola. Torneu-ho a remenar. A continuació, rectifiqueu el plat de sal i regueu l'arròs amb el brou de carn. Deixeu-ho coure durant 8 o 9 minuts i retireu-lo del foc. Un cop fora del foc, deixeu reposar l'arròs 4 o 5 minuts més i ja podreu emplatar-lo.