Arròs amb bacallà

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bacallà és un peix del tipus blanc o magre, i es recomana menjar-ne dues o tres vegades a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g de bacallà (2 CUES)  

    400 g d'arròs  Sabroz

    650 g d'aigua

    3 tomàquets de penjar

    3 branques de julivert

    1 porro    

    1 gra d all

    1 got de vi blanc

    pebre negre 

    sal

     

PREPARACIÓ

 

  1. Tallem un porro a la brunesa i el posem a enrossir amb oli en una paella de ferro.
  2. Ratllem tres tomàquets de penjar  i els posem dins un bol.
  3. Tallem un gra d'all a la microbrunesa i l'afegim al bol.
  4. Piquem tres branques de julivert i les afegim al bol amb un got de vi blanc.
  5. Enrossim 400 g d'arròs a la paella on tenim el porro.
  6. Posem 650 g d'aigua a escalfar en un pot.
  7. Traiem de la nevera dos cues de bacallà que prèviament hem dessalat en remull (els canvis d'aigua  dependran de la sal que porti el bacallà). Esqueixem el bacallà.
  8. Hi afegim el sofregit en cru que tenim al bol a l'arròs. Ho  remenem fins que s'integri.
  9. Afegim a la paella l'aigua mineral calenta i un polsim de sal. Ho deixem bullir sense remenar durant 12 minuts.
  10. Ho retirem del foc i posem el bacallà esqueixat per sobre amb una mica de pebre negre. Tapem amb un drap i ho deixem reposar durant 4 minuts.
  11. Ho servim amb una mica de julivert picat per sobre.
Anar al contingut