Amanida de llegums amb botifarra i orellanes d'albercoc

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Simó Tomàs
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Terrani

INGREDIENTS

  • 600 g de llegums cuits variats
  • 300 g de botifarra negra
  • 8 orellanes
  • 1/2 got d'oli d'oliva
  • 3 cullerades de vinagre de Xerès
  • 1 cullerada de mel de taronger
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, salteu la botifarra tallada en daus en una paella calenta sense oli.
A continuació, poseu els llegums cuits en un bol, afegiu-hi les orellanes picades i la botifarra saltada. Per fer la vinagreta, poseu en un bol el pebre, la sal, la mel, el vinagre, l'oli i bateu-ho amb unes varilles. I ja per acabar, amaniu-ho tot amb la vinagreta, emplateu-ho i decoreu el plat amb unes fulles de creixen.
Anar al contingut