Amanida de llegums amb botifarra i orellanes d'albercoc
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Simó Tomàs
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Terrani
INGREDIENTS
- 600 g de llegums cuits variats
- 300 g de botifarra negra
- 8 orellanes
- 1/2 got d'oli d'oliva
- 3 cullerades de vinagre de Xerès
- 1 cullerada de mel de taronger
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, salteu la botifarra tallada en daus en una paella calenta sense oli.
A continuació, poseu els llegums cuits en un bol, afegiu-hi les orellanes picades i la botifarra saltada. Per fer la vinagreta, poseu en un bol el pebre, la sal, la mel, el vinagre, l'oli i bateu-ho amb unes varilles. I ja per acabar, amaniu-ho tot amb la vinagreta, emplateu-ho i decoreu el plat amb unes fulles de creixen.
A continuació, poseu els llegums cuits en un bol, afegiu-hi les orellanes picades i la botifarra saltada. Per fer la vinagreta, poseu en un bol el pebre, la sal, la mel, el vinagre, l'oli i bateu-ho amb unes varilles. I ja per acabar, amaniu-ho tot amb la vinagreta, emplateu-ho i decoreu el plat amb unes fulles de creixen.