Amanida de formatge de cabra i remolatxa

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Lluís Planas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casamar

INGREDIENTS

  • 1 escarola
  • 1 enciam fulla de roure
  • 1 enciam vermell (o lollo rosso)
  • 320 g de formatge de cabra
  • 150 g de remolatxa
  • 1 pasta brik Per a la vinagreta:
  • oli d'oliva
  • vinagre
  • sal
  • pebre
  • fines herbes
  • julivert
  • porradell
  • 250 g de tomàquet

PREPARACIÓ

Per començar, talleu la pasta brik en tires. Emboliqueu els talls de formatge amb la pasta brik i col·loqueu-ho en una safata per al forn.
Deixeu-ho coure a 180 graus durant 8 minuts. Per fer la vinagreta, poseu en un bol l'oli, el vinagre, les fines herbes, els pinyons, el julivert, la sal i el pebre, i tritureu-ho. Per fer el puré, bulliu les remolatxes en un cassó amb aigua i una mica de sal. Tot seguit, talleu-les a daus i tritureu-ho amb un 'túrmix'. I ja per acabar, emplateu els enciams, els farcells de formatge, el puré de remolatxa i uns daus de tomàquet pelat i sense llavors. Decoreu-ho amb la vinagreta i una mica de porradell picat.
Anar al contingut