Amanida de formatge de cabra i remolatxa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lluís Planas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casamar
INGREDIENTS
- 1 escarola
- 1 enciam fulla de roure
- 1 enciam vermell (o lollo rosso)
- 320 g de formatge de cabra
- 150 g de remolatxa
- 1 pasta brik Per a la vinagreta:
- oli d'oliva
- vinagre
- sal
- pebre
- fines herbes
- julivert
- porradell
- 250 g de tomàquet
PREPARACIÓ
Per començar, talleu la pasta brik en tires. Emboliqueu els talls de formatge amb la pasta brik i col·loqueu-ho en una safata per al forn.
Deixeu-ho coure a 180 graus durant 8 minuts. Per fer la vinagreta, poseu en un bol l'oli, el vinagre, les fines herbes, els pinyons, el julivert, la sal i el pebre, i tritureu-ho. Per fer el puré, bulliu les remolatxes en un cassó amb aigua i una mica de sal. Tot seguit, talleu-les a daus i tritureu-ho amb un 'túrmix'. I ja per acabar, emplateu els enciams, els farcells de formatge, el puré de remolatxa i uns daus de tomàquet pelat i sense llavors. Decoreu-ho amb la vinagreta i una mica de porradell picat.
Deixeu-ho coure a 180 graus durant 8 minuts. Per fer la vinagreta, poseu en un bol l'oli, el vinagre, les fines herbes, els pinyons, el julivert, la sal i el pebre, i tritureu-ho. Per fer el puré, bulliu les remolatxes en un cassó amb aigua i una mica de sal. Tot seguit, talleu-les a daus i tritureu-ho amb un 'túrmix'. I ja per acabar, emplateu els enciams, els farcells de formatge, el puré de remolatxa i uns daus de tomàquet pelat i sense llavors. Decoreu-ho amb la vinagreta i una mica de porradell picat.