Amanida de bacallà amb llagostins i calçots
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Diego Campos
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Rincón de Diego
INGREDIENTS
- 8 cirerols
- 16 llagostins
- 3 calçots
- 200 g de bacallà
- 1 escarola
- salsa de romesco
- oli d'olives negres
- vinagreta de Mòdena
- sal
- pebre
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, talleu el bacallà a daus, afegiu-hi pebre i oli i deixeu-ho macerar durant 4 hores.
A continuació, feu bullir aigua amb sal en un cassó i escaldeu-hi els llagostins pelats. Seguidament, refredeu els llagostins en un bol d'amb aigua i glaçons.
Tot seguit, daureu els calçots tallats a trossos en una paella amb oli.
I ja per acabar, emplateu el bacallà, disposeu els llagostins i els calçots a sobre. Després, col·loqueu els cirerols tallats per la meitat al voltant. Salsegeu-ho amb la vinagreta de vinagre de mòdena, la d'olives negres i el romesco. Finalment, disposeu l'escarola amanida al mig.
Atenció: cal tenir en compte que el temps d'elaboració és de 45 minuts i 4 hores per marinar el bacallà.
A continuació, feu bullir aigua amb sal en un cassó i escaldeu-hi els llagostins pelats. Seguidament, refredeu els llagostins en un bol d'amb aigua i glaçons.
Tot seguit, daureu els calçots tallats a trossos en una paella amb oli.
I ja per acabar, emplateu el bacallà, disposeu els llagostins i els calçots a sobre. Després, col·loqueu els cirerols tallats per la meitat al voltant. Salsegeu-ho amb la vinagreta de vinagre de mòdena, la d'olives negres i el romesco. Finalment, disposeu l'escarola amanida al mig.
Atenció: cal tenir en compte que el temps d'elaboració és de 45 minuts i 4 hores per marinar el bacallà.