Allipebre de rèmol
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: David Soler
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Barquet, Tarragona
INGREDIENTS
- Per a la picada:
- 1 grapat d'ametlles
- 3 grans d'all
- 1 tomàquet triturat
- 2 cullerades de pebre vermell
- 1 cullerada de safrà
- julivert
- 1 llesca de pa
- 1 got de vi blanc Per al suquet:
- 4 talls de rèmol
- 1 l de brou de crustacis
- 100 g de mongetes seques
- oli
- sal
PREPARACIÓ
Per fer la picada, poseu un polsim de sal i dos grans d'all en un morter i piqueu-ho.
Tot seguit, afegiu-hi les ametlles, uns brins de safrà, el julivert i el pebre vermell dolç. Quan quedi triturat, poseu-hi el pa remullat amb vi blanc. Per últim, afegiu-hi el tomàquet triturat i acabeu de remenar-ho. A continuació, sofregiu la picada en una paella sense massa oli. Després poseu-hi el brou de crustacis i remeneu-ho bé. Incorporeu-hi el rèmol i els fesols cuits, i rectifiqueu-ho de sal. Després d'uns dos o tres minuts, poseu el peix al plat i acompanyeu-lo amb els fesols.
Tot seguit, afegiu-hi les ametlles, uns brins de safrà, el julivert i el pebre vermell dolç. Quan quedi triturat, poseu-hi el pa remullat amb vi blanc. Per últim, afegiu-hi el tomàquet triturat i acabeu de remenar-ho. A continuació, sofregiu la picada en una paella sense massa oli. Després poseu-hi el brou de crustacis i remeneu-ho bé. Incorporeu-hi el rèmol i els fesols cuits, i rectifiqueu-ho de sal. Després d'uns dos o tres minuts, poseu el peix al plat i acompanyeu-lo amb els fesols.