All cremat de bacallà
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 1 persona:
- 4 tomàquets de penjar que no siguin massa madurs.
- 2 grans d'all sec.
- Oli d'oliva verge extra.
- 1 suprema de bacallà fresc de 200g. de la part del llom.
- julivert.
- Sal, pebre negre.
- 4 cebes de figueres grosses.
- 2 claus d'olor,
- 4 grans de pebre negre.
PREPARACIÓ
Preparació: 10 minuts
Cocció: 15 minuts
1. Escaliveu la ceba amb uns claus d'olor i uns grans de pebre clavats a dins.
2. Talleu els tomàquets a dauets amb un ganivet de serra.
3. Talleu els alls a làmines.
4. En una paella amb oli d'oliva, fregiu-hi els grans d'all fins que siguin ben rossos.
5. Afegiu-hi els tomàquets i coeu-los a foc fort un parell de minuts ben salpebrats.
6. Passeu-ho tot per un colador prement-ho bé, per aprofitar-ne tot el suc.
7. Peleu la ceba i talleu-la a la juliana.
8. En una paella antiadherent, daureu el bacallà salpebrat per la banda de la carn uns minuts. Gireu-lo i deixeu que es cogui per la banda de la pell només un minutet.
9. Salteu la ceba a la mateixa paella, i emplateu-la a banda.
10. Salseu-ho tot amb l'all cremat, i escampeu-hi una mica de julivert picat.
Cocció: 15 minuts
1. Escaliveu la ceba amb uns claus d'olor i uns grans de pebre clavats a dins.
2. Talleu els tomàquets a dauets amb un ganivet de serra.
3. Talleu els alls a làmines.
4. En una paella amb oli d'oliva, fregiu-hi els grans d'all fins que siguin ben rossos.
5. Afegiu-hi els tomàquets i coeu-los a foc fort un parell de minuts ben salpebrats.
6. Passeu-ho tot per un colador prement-ho bé, per aprofitar-ne tot el suc.
7. Peleu la ceba i talleu-la a la juliana.
8. En una paella antiadherent, daureu el bacallà salpebrat per la banda de la carn uns minuts. Gireu-lo i deixeu que es cogui per la banda de la pell només un minutet.
9. Salteu la ceba a la mateixa paella, i emplateu-la a banda.
10. Salseu-ho tot amb l'all cremat, i escampeu-hi una mica de julivert picat.