Adaptació de 'venerable'
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Abraham Balaguer
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Moo-Hotel Omm, Barcelona
INGREDIENTS
- Per a la compota de dàtils:
- 100 g de dàtils
- 100 ml d'aigua
- Per a l'emulsió de mel i cafè:
- 200 g cafè mòlt
- 200 g de mel de canya
- 100 ml d'aigua
- gingebre confitat
- pa d'espècies torrat
- gelat d'arrop
PREPARACIÓ
Per fer la compota de dàtils, poseu els dàtils sense os i l'aigua en un bol, tritureu-ho i coleu-ho.
Per fer la pasta de cafè, barregeu la mel de canya i el cafè.
Emplateu la compota de dàtils, uns trossets de gingebre confitat, la pasta de cafè i el pa d'espècies, que prèviament haureu picat i assecat al forn. Finalment, afegiu-hi una bola de gelat d'arrop que haureu preparat barrejant gelat de nata amb arrop. Podeu guarnir el plat amb una mica de xocolata ratllada.
Per fer la pasta de cafè, barregeu la mel de canya i el cafè.
Emplateu la compota de dàtils, uns trossets de gingebre confitat, la pasta de cafè i el pa d'espècies, que prèviament haureu picat i assecat al forn. Finalment, afegiu-hi una bola de gelat d'arrop que haureu preparat barrejant gelat de nata amb arrop. Podeu guarnir el plat amb una mica de xocolata ratllada.