Adaptació de 'venerable'

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Abraham Balaguer
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Moo-Hotel Omm, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a la compota de dàtils:
  • 100 g de dàtils
  • 100 ml d'aigua
  • Per a l'emulsió de mel i cafè:
  • 200 g cafè mòlt
  • 200 g de mel de canya
  • 100 ml d'aigua
  • gingebre confitat
  • pa d'espècies torrat
  • gelat d'arrop

PREPARACIÓ

Per fer la compota de dàtils, poseu els dàtils sense os i l'aigua en un bol, tritureu-ho i coleu-ho.
Per fer la pasta de cafè, barregeu la mel de canya i el cafè.

Emplateu la compota de dàtils, uns trossets de gingebre confitat, la pasta de cafè i el pa d'espècies, que prèviament haureu picat i assecat al forn. Finalment, afegiu-hi una bola de gelat d'arrop que haureu preparat barrejant gelat de nata amb arrop. Podeu guarnir el plat amb una mica de xocolata ratllada.
Anar al contingut