L'Òscar i el Ramon són els protagonistes del vídeo viral d'EVA
L'Òscar i el Ramon són els protagonistes del vídeo viral d'EVA
El vídeo viral de la Patum que ho ha petat

"Alfombra? No! Catifa, amb "f" geminada": el test de cultura catalana d'EVA que rebenta les xarxes

Dos joves patumaires es fan virals amb les seves respostes esbojarrades al programa "Dèficit d'atenció" de Sofia Coll

L'Óscar i el Ramon s'han convertit en els patumaires més virals. Els de Santa Perpètua de Mogoda s'ho han guanyat a pes: respondre quatre preguntes de cultura catalana, després d'hores de Patum, amb tot el que això comporta, no semblava una tasca fàcil a primer cop d'ull.

@someva__ Vam anar a la @La Patum a fer un test de cultura catalana i a repartir diners i ens vam trobar personatges com aquests. Òscar, Ramon, sou història de #dèficitdatenció! ? #sofiacoll #somEVA #cultura ? original sound - EVA

 

Vist l'estat d'eufòria festiva dels joves ningú podia esperar unes respostes tan brillants ni tan encertades. O digue'n prejudici. Els patumaires han sigut capaços de respondre perfectament com es deien els protagonistes de "Plats bruts", qui va ser Lluís Companys o, fins i tot, trobar la paraula correcte, en català, per a diversos castellanismes. "Pistatxo? Festuc!, Mechero? Flamisell! Garbanzos? Cigrons!". Respostes que han robat el cor de Sofia Coll.

L'Optimot, obert a acceptar la "f" geminada

En poques hores el vídeo s'ha escampat per les xarxes, i ha generat tota mena de reaccions. Fins i tot, el servei de consultes lingüístiques Optimot s'ha obert, a través a de les xarxes, a acceptar la "f" geminada.

 

Amb la broma, l'Òscar i el Ramon s'han endut 36 euros, una bossa del programa "Dèficit d'atenció" i una merescuda barretina. "Convidem a una ronda! TV3, paga TV3! Cruanyes, pagues aquesta". Tot i que molts ja reclamen, per a ells, una creu de Sant Jordi.

 

ARXIVAT A:
Català
Anar al contingut