NOUS CAPÍTOLS

"Trilita" torna dimarts a TV3

El programa d'humor del grup El Tricicle omplirà el "prime time" dels dimarts amb 7 nous capítols.

"Trilita", la sèrie d'humor del grup El Tricicle, torna dimarts a TV3 amb 7 nous capítols que ompliran la graella dels dimarts d'estiu, en horari de "prime time", a partir de les 22.05. El programa es va estrenar al gener passat, amb una sèrie de 6 capítols que incloïen una successió de gags.

L'estrena de "Trilita" a principis d'any va suposar la tornada a la pantalla de TV3 de l'humor d'El Tricicle, després de l'èxit de "Dinamita", la sèrie estrenada el 2000, amb una previsió inicial de només 13 capítols i que va estar 4 temporades en pantalla, amb quotes d'audiència de més del 25%. "Dinamita" va ser una sèrie amb més de 1.000 esquetxos lligats subtilment per dos o tres fils argumentals que donaven cohesió al que hauria pogut ser un simple grapat d'acudits amuntegats l'un darrere l'altre. La van protagonitzar set actors, amb caracteritzacions ben diferents segons el guió de cada esquetx.

La tornada aquest any a la pantalla de TV3 va impulsar Paco Mir, Carles Sans i Joan Gràcia, els membres d'El Tricicle, a renovar els actors, crear nous personatges i canviar també l'estructura formal del programa. D'aquesta renovació en va sortir "Trilita", una sèrie que ha recollit l'esperit de "Dinamita", però que aposta per aconseguir una complicitat, una empatia, entre els personatges i els espectadors, amb escenaris i personatges fixos en cada capítol. En aquest sentit cal remarcar la presència del personatge femení "mut", un dels fils conductors del programa, que en cada capítol viu una peripècia dividida en diversos esquetxos.

El planter fix de "Trilita" el protagonitzen 7 actors: Carles Heredia, Cati Solivellas, Toni González, Mia Esteve, Cesc Albiol i Mariona Blanch. A més, hi treballen també 17 actors de repartiment, entre els quals hi ha els tres membres d'El Tricicle.
Anar al contingut