Novetats d'estiu

Els millors amics, al canal Super3

S'estrenen noves sèries, "Shin Chan" i en "Doraemon" porten pel·lícules tots els caps de setmana i els equips de "Tags" i "La família del Super3" no s'aturen i presenten, des de dissabte, la seva cara més estival.

Aquest dissabte, el Club Super3 posa en marxa  la nova programació per acompanyar els seus seguidors durant totes les vacances escolars.

Hi haurà l'estrena de "LazyTown-Vilamandra", una sèrie  que es podrà veure de dilluns a divendres a les 08.40, i la de  "Dofus, els tresors d'en Kerubim" i els nous capítols d'"Iron Man: les aventures de l'Home de Ferro", pels dissabtes i diumenges, a partir de les 17.45.

L'equip del "TAGS" no s'atura i aquest mateix dissabte, a les 12.00, estrena la versió d'estiu i "La família del Super3", que ja ens ha presentat en Desmond, el nòvio de la Lila, arriba amb noves històries tots els caps de setmana.

També hi haurà pel·lícules dissabte i diumenge a les 15.45, amb cicles dedicats als personatges d'en "Shin Chan" i en "Doraemon". "Shin Chan i el petit samurai", aquest dissabte, i "Doraemon, una odissea de l'espai", diumenge, són els primers títols programats.

Entre les sèries que continuen, "Els germans Kratt", "Espies de veritat", "Els pingüins de Madagascar", "Scooby-Doo", "Bob el manetes", "L'abella Maia", "Tom i Jerry" o "Bola de drac".
Anar al contingut