UNA NIT MÀGICA

Dijous a la tarda a TV3, cavalcada de reis des de l'Hospitalet

Una any més TV3 retransmetrà la tradicional cavalcada de reis. Enguany serà des de l'Hospitalet de Llobregat, amb Xavi Abad i Xantal Llavina com a presentadors.

Melcior, Gaspar i Baltasar arriben a l'Hospitalet de Llobregat des de l'Orient, molt cansats, i el municipi els posarà a la seva disposició el Palauet de Can Boixeres, on els rebran amb tots els honors i els deixaran descansar. Així comença aquest any la màgica història que es repeteix cada 5 de gener i que TV3 retransmetrà presentada per Xavi Abad i Xantal Llavina, amb la col·laboració del Lèmak i la Kès, del Club Super3.

La realització de la cavalcada suposa un gran desplegament de mitjans. Hi haurà tretze càmeres disposades en diferents indrets del trajecte, que seguiran la comitiva reial per cobrir tot el que es desenvolupi al pas de ses majestats pels carrers de l'Hospitalet.

Quan el seguici reial arribi al seu destí, a l'Ajuntament, on seran rebuts per les autoritats, hi haurà un castell de focs que posarà punt final a la cavalcada i donarà el tret de sortida del tradicional repartiment de regals per totes les cases.

La transmissió la realitza Josep M. Serra, amb producció d'Imma Segarra i producció executiva de Francesc Fàbregas.
Anar al contingut