Xènia Casado és una de les presentadores de "40 pals"
Xènia Casado és una de les presentadores de "40 pals"
#40PalsTV3, al TikTok i l'Instagram de TV3

"40 pals": moments mítics de l'arxiu de TV3 passats pel filtre de les noves generacions

3Cat estrena "40 pals", un contingut exclusiu en format digital que revisa el material dels 40 anys de TV3, amb un punt de vista autocrític i d'humor

Va marcar una generació, però encara hi ha molta gent que no sap qui és! Personatges com en Josmar i la campanya que "Malalts de tele" va fer per portar-lo a Eurovisió formen part de la història dels 40 anys de TV3, però les generacions més joves encara no els han descobert. "40 pals" es proposa recuperar alguns dels grans moments del material d'arxiu d'aquestes quatre dècades i presentar-los a un nou públic.

 

@tv3cat ? El moment en què veus per primera vegada actuar en Josmar... Superfort! #40PalsTV3 #Josmar #Superfort #eurovision #estiktokat #tiktokcatala #tv3 ? sonido original - TV3

 

Com ha canviat la percepció de la societat catalana en aspectes com la sexualitat, la diversitat cultural, els hàbits i la salut, l'humor, la moda o el feminisme? Les reaccions i els comentaris de les persones anònimes que apareixen a "40 pals", sobretot joves, permetran descobrir-ho.

En cada un dels 40 capítols, un format exclusiu digital que es podrà veure a TikTok i Instagram, diversos creadors de contingut surten al carrer per mostrar clips antics de TV3 a diverses persones i gravar-ne la reacció. Ho faran cares conegudes de 3Cat i les xarxes com la Xènia Casado, a Barcelona; la Maria Bouabdellah, a Girona; M. Andreu Rosich, a Lleida; i Berti, a Tarragona.

"40 pals" és una producció de 3Cat amb la col·laboració d'Alguna Pregunta, la productora audiovisual autora del format de l'"APM?", que aquesta temporada arriba als 20 anys en emissió a TV3.

Anar al contingut