En Carlos va ser l'expulsat de la novena gala

TV3 lidera el divendres amb la quarta gala d'"Eufòria" més seguida de la temporada i una audiència digital de rècord

La novena setmana d'"Eufòria" va anotar un 19,8% de quota de pantalla i va tenir una audiència acumulada de 769.000 espectadors. Gairebé 116.000 usuaris van connectar amb el web d'"Eufòria" durant l'emissió en directe.

Dilluns es donarà el tret de sortida a la prevenda pels dos concerts d'"Eufòria" al Palau Sant Jordi de Barcelona, el proper dia 2 de juliol.

La novena gala d'"Eufòria" ha estat la quarta més vista fins ara de la temporada. L'han seguit fins a 336.000 espectadors per anotar una quota de pantalla del 19,8% i amb una audiència acumulada de 769.000 televidents, més de 150.000 més que la gala anterior. 
 
TV3 va ser la cadena més vista de divendres a Catalunya, amb un 16,6% de quota, a 6,6 punts de la segona opció. 
 
El Twitch del programa va arribar a acumalar gairebé 4.200 visualitzacions en un directe que va durar més de 4 hores.    
 
Audiències digitals de rècord 
 
Un total de 14.582 usuaris únics van veure en directe la novena gala als mitjans digitals de la CCMA. A més, es va registrar una audiència de rècord amb 115.964 usuaris únics digitals que van entrar al web d'"Eufòria" i 17.029, a l'app de TV3, durant l'emissió.  
  
També es van enviar més de 3.942 missatges a Twitter comentant el programa, el 96,6% dels quals en to positiu o neutre.   
 
De Guillermina Motta a Figa Flawas i mirant a la semifinal 
 
En aquesta gala vam conéixer la primera concursant semifinalista de la segona edició d"Eufòria", a només un centenar de vots de distància de la segona salvada de la nit. La Sofia, que ens va divertir una vegada més amb "Let's Get Loud", de Jennifer Lopez, està assegurada per a les dues següents gales i la trobarem a la semifinal 2023. 

L'Alèxia, segona concursant salvada, va oferir una versió urbana del "Remena, nena", de Guillermina Motta. 

Com sempre, aquesta setmana, "Eufòria" també ha aplegat el màxim d'estils musicals possibles, des d'un clàssic de Tom Jones com és "It's not unusual", interpretat pel Tomàs; o "Desátame", de Mònica Naranjo, defensada per la Paula, i "Don't call me up", de Mabel, dominada per l'Elena; fins a "Una cançó", una composició de Julen sobre el seu pas per "Eufòria" i interpretada per la Carla; o "Xuculatina", de Figa Flawas amb The Tyets i Julieta, el gran repte de la Jim, la favorita de la gala anterior.

 En Carlos, un dels dos concursants repescats fa dues setmanes, no en va tenir prou amb la seva vampírica actuació de "Bad" de Michael Jackson per guanyar-se el favor dels votants i s'ha convertit en el primer expulsat directament pel públic d'"Eufòria".   
 
Pel que fa als artistes convidats, el grup Mazoni ha interpretat una versió exclusiva del seu tema "Eufòria" al plató més eufòric possible. I Núria López, ex-eufòrica de la primera edició, ha presentat "Girem-ho tot", el seu segon single. 
 
"Eufòria" torna al Palau Sant Jordi 
 
La novena gala ha donat una de les sorpreses més esperades de la temporada d'"Eufòria": els concerts dels "Eufòrics" al Palau Sant Jordi de Barcelona, el proper diumenge 2 de juliol, a les 12.30 i a les 19.30.  
 
Tots els espectadors que es registrin durant el cap de setmana al web del programa tindran accés a la prevenda de les entrades de les millors localitats abans que s'esgotin i amb un descompte especial. La prevenda s'obrirà aquest dilluns a les 12.00 i s'allargarà fins a l'obertura de la venda al públic general, un dia després, el dimarts 16 de maig, a les 12h. 
 
Les entrades per a tots dos concerts, tant el del migdia com el de tarda, sortiran a la venda alhora perquè els seguidors d'"Eufòria" puguin escollir des del primer moment.  
 
 
 
#EufòriaTV3 
Anar al contingut