La Clàudia, eliminada de la vuitena gala, fa la seva darrera actuació

TV3 lidera amb comoditat un divendres més d'"Eufòria", a quatre punts de la segona opció televisiva

La vuitena gala d'"Eufòria" va anotar un 14,4% de quota de pantalla i va tenir una audiència acumulada de 615.000 espectadors.

Els presentadors van anunciar que el cantant i membre del jurat Lildami i el guanyador de la segona edició d'"Eufòria" seran els intèrprets de la cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio.

La vuitena gala d'"Eufòria", marcada per la repesca dels concursants Paula i Carlos el darrer divendres i per emotives actuacions, va ser seguida per 229.000 espectadors i va aconseguir una quota de pantalla de 14.4%, amb una audiència acumulada de 615.000 televidents.  
 
TV3 va ser la cadena més vista de divendres a Catalunya, amb un 15,1% de quota, a 4 punts de la segona. 
 
I Nadine Romero va liderar la retransmissió via Twitch que ha acumulat fins a 3.307 visualitzacions en gairebé 4 hores de directe.   
 
Audiències digitals 
 
Un total de 14.979 usuaris únics van veure en directe la vuitena gala als mitjans digitals de la CCMA. A més, es van registrar 59.540 usuaris únics digitals que van entrar al web d'"Eufòria" i 14.348, a l'app de TV3, durant l'emissió.  
  
També es van enviar més de 5.302 missatges a Twitter comentant el programa, el 95,5% dels quals en to positiu o neutre.   
 
Temes de la vuitena gala 
 
L'Alèxia va donar el tret de sortida amb "Born this way", de Lady Gaga, i una interpretació tan sorprenent que el jurat la va conduir cap a la butaca de favorita directament.  
  
Al llarg de la gala es van defensar amb un alt nivell temes d'estils tan diferents com "Girls just wanna have fun", de Cyndi Lauper, per una Carla desinhibida; "Coti x Coti", de The Tyets, pel Tomàs; "Mujer contra mujer", de Mecano, amb la qual l'Elena va portar al públic al moment més emotiu de la nit; "It's oh so quiet", de la Björk, interpretada per la Jim, la favorita absoluta de la nit; "Girl on fire·, d'Alicia Keys, i "Les nits no moren mai", la versió que Doctor Prats va fer del hit "The Nights" de Avicii, cantades per la Paula i el Carlos, els dos repescats de la gala anterior; per acabar amb l'adaptació més divertida de "És superfort" de Josmar Gerona, que va donar a la Sofia les millors valoracions.  
 
La Clàudia, la concursant més jove del programa i que aquesta setmana intentava connectar amb el públic del SX3 amb el gran èxit dels Beta "Creu-me", va ser finalment l'expulsada de la nit.  
 
Pel que fa als artistes convidats, els Stay Homas han presentat en exclusiva el seu segon àlbum amb "La nòria", tema que reflexiona sobre la importància d'aferrar-se als éssers estimats davant els alts i baixos de la vida. I Edu Esteve, concursant de la primera edició d'"Eufòria", ha estat l'encarregat d'obir la gala amb el seu single "La cadena". 
 
La cançó de l'estiu més eufòrica 
 
Durant la vuitena gala vam descobrir que el guanyador de la segona edició d"Eufòria", a més a més d'aconseguir un contracte discogràfic, cantarà la tradicional cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio amb el cantant i membre del jurat Lildami. Els presentadors, Miki Núñez i Marta Torné, van anunciar en exclusiva, així, el primer dels noms del duet de l'estiu 2023. Lildami i l'eufòric guanyador agafaran el relleu del mateix Miki i la guanyadora de la primera edició del programa, Mariona Escoda, que amb "Llums de mitjanit" van posar banda sonora a la darrera programació estiuenca.  
 
 
#EufòriaTV3 
Anar al contingut