Dilluns, a les 22.05

Tornar, a "Les de l'hoquei"

Dilluns 1 de juny, a les 22.05, TV3 estrena un altre capítol de la segona temporada de "Les de l'hoquei". Les noies del Minerva tornen a rodar sobre els patins en una nova tanda de capítols d'aquesta sèrie de Televisió de Catalunya, produïda per Brutal Media.

23- Tornar

En Santi té molt clar que ja no vol el patrocini de Toni Alcober al club, tot i que sap que no agradarà a la Terrats. D'altra banda, la Terrats pensa què pot fer amb la Janina, la qual cosa li portarà problemes a casa amb la Berta.

En Toni i l'Emma conviuen junts, però tot canvia quan en Toni troba la Raquel, al bar del poble, en una situació preocupant. La Flor i la Lorena veuen trontollar la seva relació, quan s'esbomba tota la veritat...

La segona temporada

L'arribada al Minerva de la Janina (Laia Fontán) i d'altres jugadores estrella que ha fitxat la Terrats per dur el femení a ser un equip d'elit aquesta temporada no ho posarà gens fàcil a l'Emma, la Berta, la Laila, la Lorena, la Flor i la Raquel, ni dins ni fora de la pista: la Berta veurà perillar la seva capitania i la seva bona relació amb en Lluc, la Flor lluitarà per ser la millor dins l'equip abans que la seva carrera com a jugadora faci un gir inesperat i la Raquel es distanciarà de l'equip pensant que ho té tot perdut com a portera.

Tot plegat mentre l'Emma inicia la seva carrera musical com a cantant de trap, la Lorena torna a casa del seu viatge abans d'hora per circumstàncies que ningú sap i l'Anna s'enfronta amb l'imminent judici que té a Portugal, que afectarà profundament la seva relació amb en Germán.

Les minerves juntes són invencibles, però els canvis, la competitivitat i les noves arribades poden fer trontollar el seu món i la seva amistat. Aquest cop, el viatge ja no és el del grup, sinó el de cadascuna de les noies, ja que hauran d'enfrontar-se totes soles amb les seves llums i les seves ombres.

Les relacions i el joc de poder, la competitivitat contra la solidaritat, l'amor, les relacions i el compromís, l'ètica i la moral, el salvar-se un mateix o dir la veritat, l'addicció als jocs i la manera de portar el dol seran alguns dels temes d'aquesta temporada en què es portaran al límit els personatges.

Nora Navas (la Terrats) i Iria del Río (Anna), així com la majoria d'actrius i actors de la primera temporada, repeteixen els seus personatges en aquesta nova entrega, de 13 capítols, amb la incorporació de nous actors, com David Selvas ("Nissaga de poder" i "La Riera"), que encarna el personatge de Toni Alcober, productor musical i pare de la Raquel,  i David Solans ("Merlí"), que dona vida al Ricard, el nou fitxatge de l'equip masculí. Tots dos són importants en les noves trames.

tv3.cat/lesdelhoquei

twitter.com/lesdelhoqueitv3

instagram.com/lesdelhoqueitv3

Anar al contingut