"Què serà Nadal", de Marina Rossell, primera cançó en català en un disc oficial de la UER

Aquesta és la primera vegada que una cançó en català s'inclou en un disc oficial de la UER, i hi entra a proposta d'iCat fm, que des d'aquest mes col·labora en aquest projecte

La cançó de Marina Rossell Què serà Nadal s'inclourà, a iniciativa de l'emissora iCat fm, al disc de nadales 2009 EBU Folk Music Christmas.
Es tracta d'un recopilatori musical que produeix anualment l'EBU/UER Folk and Traditional Music Group, el grup de treball de la Unió Europea de Radiodifusió, format per professionals de ràdios públiques europees especialitzats en música folk, i que estarà a disposició de totes les emissores membres.
Aquesta és la primera vegada que una cançó en català s'inclou en un disc oficial de la UER, i hi entra a proposta d'iCat fm, que des d'aquest mes col·labora en aquest projecte, a través del director del programa Hidrogen. El seu realitzador, Albert Reguant, ha estat escollit nou membre invitat de l'EBU/UER Folk and Traditional Music Group.
Membre actiu dels fòrums internacionals de músiques del món, Reguant és també membre de l'organització de periodistes europeus World Music Charts Europe, així com del grup de treball de músiques del món de la UER, el World Music Workshop.

Anar al contingut