Adam Martín i Xantal Llavina, del programa "Revolució 4.0"

L'expert en lideratge Xavier Marcet i el xef Ferran Adrià, a "Revolució 4.0"  

Dissabte, 17 de juny, per l'app i la web de Catalunya Ràdio, Adam Martín conversarà amb l'expert en lideratge, Xavier Marcet.  I diumenge, 18 de juny, entrevistarà Ferran Adrià per parlar del seu nou projecte, el museu ElBulli1846. 

Aquest dissabte, el programa "Revolució 4.0", dirigit per Xantal Llavina i que presenta Adam Martín, conversa amb el professor, consultor i expert en lideratge Xavier Marcet que se centra en la importància de la paraula solidaritat en el món empresarial. Treballar per l'èxit col·lectiu, prendre decisions en benefici del grup i deixar de banda l'individualisme són per Marcet la manera de garantir l'èxit a les empreses. A la secció "Revolucionats", Jordi Pi i Ricard Castellet defensa la idea que cal que les marques s'humanitzin i tinguin molt en compte els consumidors. Amb Txell Granger, es presenta la nova edició dels Premis Dona TIC d'aquest 2023, per als quals es poden presentar candidatures fins al 3 de juliol. I, per acabar, l'emprenedor Christian Campillo, parlarà d'una aplicació que ha desenvolupat i que permet accelerar molt el pagament dels comptes als restaurants. 

I diumenge, Adam Martín entrevista al cuiner Ferran Adrià, que explicarà com, després d'anys de feina, pot obrir el museu ElBulli1846, que s'endinsa en la trajectòria del restaurant que va revolucionar la gastronomia mundial. Adrià explica com veu la revolució digital i com creu que afectaran el sector gastronòmic les tecnologies com la intel·ligència artificial. En aquest sentit, Adrià es pregunta si algun dia una màquina podrà crear alguna cosa que avui no existeix. També conversarà sobre creativitat amb el pastisser Christian Escribà i de com fa servir la tecnologia en la seva feina. El catedràtic d'economia Santiago Niño Becerra repassarà l'actualitat i se centrarà en qüestions com el preu dels habitatges a Barcelona, el perquè de la pujada de preus als supermercats o si és una bona solució augmentar els impostos a la gent més rica. I per acabar, coneixent quins són els perfils digitals més demandats laboralment en àmbits com per exemple la ciberseguretat. Analitzem si falta talent digital entre els joves i quines iniciatives s'estan duent a terme per despertar vocacions i per oferir una bona formació. 

Anar al contingut