"Panoràmic", amb Txell Bonet
"Panoràmic", amb Txell Bonet

L'estiu arriba a iCat amb el magazín cultural "Panoràmic", de Txell Bonet

El programa "Panoràmic", amb la periodista Txell Bonet, torna a la programació estiuenca d'iCat, i els espais "Casa Babylon" i "Jazz Watusi" es reescriuen en versió 'extended', des d'avui, 13 de juliol, fins al 30 d'agost.

iCat afronta el tram més calorós de l'estiu reformulant la seva graella, des d'avui, 13 de juliol, fins al diumenge 30 d'agost. Els dilluns, de 22.00 a 23.00, la periodista cultural Txell Bonet condueix "Panoràmic", un programa en format tertúlia, fet a l'aire lliure, des del Parc de les Bateries de Montgat, amb convidats vinculats al món de la cultura. Un espai a la fresca sobre música, cinema, literatura o fotografia, amb la gastronomia com a fet cultural i amb actuacions musicals en directe.

El programa arrenca avui amb la mirada del director de càsting Pep Armengol, que s'ha passat la vida observant; amb la poetessa Alícia Verdú, del col·lectiu Prostíbulo Poético, i la música  en directe de Carolina Alabau. I també inaugurarà la secció "Còctels de proximitat" amb Damià Mulà.

Per l'espai Panoràmic del Parc de les Bateries hi passaran, durant les pròximes setmanes, convidats com l'escriptor Adrià Pujol, la detectiu Mercè Ferran, el dissenyador Alexis Díaz i l'escriptor i cantant de Sidonie, Marc Ros, entre d'altres. I comptarà també amb les actuacions en directe de Lu Rois, Marialluïsa, Diamante Negro i Berta Sala.

 

Les versions ‘extended' de "Casa Babylon" i "Jazz Watusi"

Per celebrar com cal el bon moment que viuen les músiques festives i urbanes, "Casa Babylon", l'espai que presenten Rubén Sierra i Marc Isern, amplia els dissabtes el seu format a dues hores, de 21.00 a 23.00, per donar altaveu a la legió de grups i solistes que omplen l'escena local.

I el programa "Jazz Watusi", amb Dani Nel·lo, també estrena versió ‘extended', els diumenges, de 21.00 a 23.00, connectant el jazz a diversos aspectes de la cultura i de la vida, viatjant en el temps i fent un cop d'ull als músics de casa nostra.

 

"Pista de fusta" cada dia

Miqui Puig, el músic català que més en sap de música de ball es posa al davant dels plats cada dia per estimular el ball en la seva imaginària  "Pista de fusta", de dilluns a divendres, de 19.00 a 20.00, i els dissabtes i diumenges, de 19.00 a 21.00.

Lluís Gavaldà també manté actiu "El celobert", de dilluns a divendres, de 20.00 a 21.00, per continuar compartint amb els oients la seva passió per la música a través de les petites històries que expliquen les cançons. A continuació, també de dilluns a divendres, de 21.00 a 22.00, agafarà el testimoni el "Delicatessen" d'Albert Puig, la mà que fa la tria més selecta de cada temporada.

I en la franja de 22.00 a 23.00, també tindran versions estiuenques el "Sona9" de Lluís Gendrau, els dimarts; l'imprevisible "Adolescents iCat" de Roger Carandell, Juliana Canet i companyia, els dimecres; l'espai de cinema "Memento", que comanda Josep M. Bunyol, els dijous, i el programa de música electrònica "Beats per minut", amb David Broc, els divendres.

 

La cançó de l'estiu d'iCat

Massaviu, la jove banda del Baix Montseny integrada per Miki Lloret, Ferran Romero i Biel Colomer, i Le Nais, nom artístic de la model, poetessa i dissenyadora de joies Naida Castel, posen la banda sonora als pròxims mesos amb "30 ºC", lluminós tema de sabor tropical que iCat ha adoptat com la seva cançó de l'estiu.

 

iCat.cat

facebook/iCat

twitter/iCat

instagram/iCat

 

Anar al contingut