"30 ºC", de Massaviu i Le Nais, és la cançó de l'estiu d'iCat

La banda Massaviu i l'artista Le Nais firmen "30 ˚C", la cançó de l'estiu d'iCat: tres minuts i mig de lluminós gust tropical per agafar la bossa, la tovallola i el para-sol que el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio ha estrenat avui al programa "Els experts"

Onades, ritmes tropicals i paraules boniques a les portes de l'estiu més estrany de les nostres vides. Massaviu i Le Nais posen en solfa la cançó de l'estiu d'iCat, "30 ˚C". Tres minuts i mig de lluminós gust tropical per agafar la bossa, la tovallola i el para-sol, i enfilar les frases que ningú no es cansaria d'escoltar. Del "perdre temps amb tu no serà mai temps perdut" al "no em canso de tu", "30 ˚C" destil·la innocència, estiu i esperit pop, tal com s'ha pogut sentir en l'estrena que n'ha fet avui el programa "Els experts", amb Albert Miralles, Roger Seró i Laia Vidal.

Massaviu és una de les joves bandes emergents que viu del "do it yourself" més absolut. Des del Baix Montseny, Miki Lloret, Ferran Romero i Biel Colomer enregistren i mesclen les seves cançons al seu propi estudi, creen i facturen els seus videoclips, i comuniquen sense intermediaris allò que volen dir. Instal·lats en el llenguatge de les músiques urbanes, atresoren una carrera curta i intensa, amb dos discos llargs -"7 coses que t'hagués volgut dir" (2018) i "Dies de sol" (2019)- i un EP –"Dies de pluja", d'aquest any-, que també és un projecte audiovisual.

Quan encara ressonen els ecos de les recents "Quarantena mood" i "No hi ets", nascudes durant el confinament, Massaviu s'han aliat amb Le Nais per firmar la cançó de l'estiu d'iCat. Le Nais, la model, poetessa i dissenyadora de joies Naida Castel, va debutar a principis d'any amb les quatre cançons sensibles i fosques de "When I can't speak but I can sin".

iCat va posar en marxa la seva cançó de l'estiu el 2017, just abans de tornar a l'FM, amb la rotunda "Amor a la plaça", de Miquel Vilella. L'encara curta però nutritiva banda sonora dels estius de l'emissora es completa amb "Tot això és de debò", d'Homes Llúdriga (2018) i "Som el que som", de Red Pèrill (2019).

 

iCat.cat

facebook/iCat

twitter/iCat

instagram/iCat

 

Anar al contingut