La desena gala d'"Eufòria" és la tercera més vista de la temporada, en un altre divendres en què TV3 lidera amb comoditat

La desena setmana d'"Eufòria" va anotar un 19,6% de quota de pantalla i va tenir una audiència acumulada de 652.000 espectadors

La van veure 345.000 espectadors de mitjana, a només 2.000 del registre de la segona gala, que continua sent la segona més vista de la temporada

Un total de 61.150 usuaris van connectar amb el web d'"Eufòria" durant l'emissió en directe, en una gala en què la Paula va patir l'eliminació més ajustada del programa (51%-49%) 

Marta Torné va anunciar que al Palau Sant Jordi de Barcelona ha ampliat l'aforament per acollir els dos concerts d'"Eufòria" del 2 de juliol, vist el ritme de venda d'entrades  

La desena gala d'"Eufòria" és la tercera més vista fins ara de la temporada, tot superant els registres de la setmana anterior en 9.000 espectadors i quedant-se a només 2.000 del registre de la segona gala, la segona més vista rere la primera. La van seguir 345.000 espectadors, per anotar una quota de pantalla del 19,6% i una audiència acumulada de 652.000 televidents. 

TV3 va tornar a ser la cadena més vista de divendres a Catalunya, amb un 15,3% de quota, a 4,4 punts de la segona opció. 

El Twitch del programa va arribar a acumular 11.455 visualitzacions en directe, més del doble que la setmana anterior, en una desena gala que va durar més de 4 hores.    

Les audiències digitals 

Un total de 14.823 usuaris únics van veure en directe la vuitena gala als mitjans digitals de la CCMA. A més, 61.150 usuaris únics digitals van entrar al web d'"Eufòria" i 13.398 a l'app de TV3 durant l'emissió.  

També es van enviar 4.202 missatges a Twitter comentant el programa, el 94,1% dels quals en to positiu o neutre.   

La Paula, fora de les semifinals per un 2% dels vots 

La Paula, que havia tornat al programa en la gala de repesca, va ser l'única concursant que es va quedar fora de les semifinals, i ho va fer per un marge molt estret de vots. L'altra nominada, l'Elena, va rebre un 51% dels suports, La Paula havia interpretat "Ventiladors" de Zoo, mentre que l'Elena va cantar una de les balades més mítiques de Beyoncé, "Halo". 

El jurat va tornar a indicar l'alt nivell d'aquesta edició i no va donar als coach l'opció de salvar ningú, amb només dues nominacions. La Jim, decidida a mostrar la seva faceta més rockera, va impressionar amb "It's my life" del seu ídol Bon Jovi. L'Alèxia i la Carla van portar a l'escenari la força de dues dones que són llegenda, com són la Whitney Houston ("I wanna dance with somebody") i la Céline Dion ("River deep, mountain high"), respectivament. Després d'un número amb molta marxa, l'Elena va baixar el ritme amb una. La Sofia, que gaudia d'immunitat, va encisar l'audiència amb "That's what I want", de Lil Nas X. I el Tomàs, per la seva banda, va recuperar un dels grans clàssic de la cançó catalana: "Paraules d'amor", de Joan Manuel Serrat. 

El Tomàs va ser escollit com a favorit per part del jurat i aquesta elecció va ser providencial per als seus interessos, ja que el VAR musical li va atribuir l'únic error entre les segones veus. A partir de la setmana que ve, els acompanyaments musicals els faran els exconcursants d'"Eufòria", que tornaran per complir amb aquesta funció. 

Pel que fa als artistes convidats, Guineu va presentar el seu últim single, "Què em passa? (No sé què faig)", i Mariona Escoda, la guanyadora de la primera edició d'"Eufòria" va estrenar el single "Al ritme que jo canto" del seu primer treball discogràfic. 

La sorpresa, dels concursants 

A banda de preparar les seves actuacions durant la setmana, la Carla, l'Elena, la Jim, la Paula, la Sofia i el Tomàs van preparar tota una sorpresa per a la desena gala, que van revelar tot obrint un sobre gegant el contingut del qual desconeixien tant Marta Torné com Miki Núñez. Es tractava de sortejar una entrada doble per al concert d'"Eufòria" entre totes les persones que encertessin una paraula fora de context que van estar dient durant tota la gala, en aquest cas "carquinyoli", i que havien d'escriure al xat del Twitch. 

Tot i això, Miki Núñez sí que va anunciar una altra sorpresa, i és que el guanyador d'aquesta edició tindrà l'oportunitat de cantar amb ell una cançó durant el concert que farà al Palau Sant Jordi el 30 de juny. A més, per aclamació popular, va acceptar cantar també durant el concert d'"Eufòria" del 2 de juliol, que tindrà més aforament arran del bon ritme de venda d'entrades.

#EufòriaTV3 

Anar al contingut