La comunitat de "La TdT", s'estrena a Catràdio

La comunitat de LaTdT és una nova experiència que aquesta temporada servirà per apropar encara més els oients a "LaTdT". S'estrenarà el dissabte 23 amb el partit de Lliga entre el Barça i el Celta

Durant tota la temporada, en alguns partits destacats, un nombrós grups d'oients podrà veure el partit del Barça amb "La TdT" i participar directament del "Tercer temps", l'espai d'anàlisi del programa que es fa un cop finalitza cada partit i que és una de les tertúlies de referència en l'univers Barça del país.

L'estrena serà dissabte 23 de setembre amb el partit de Lliga entre el Barça i el Celta. Un grup d'oients podrà seguir el partit per televisió des de la Casa Seat de Barcelona i tindran presència a "La TdT" abans, durant i, sobretot, després del partit. Els oients podran dir la seva sobre el partit i debatre amb Ricard Torquemada i tot l'equip del programa qui ha estat el millor jugador del partit.

Quan s'obri La comunitat de "LaTdT", "El tercer temps" tindrà sempre format visual i es podrà segur a través de l'app i el web de Catalunya Ràdio.

Anar al contingut