González diu que els arguments de Foment del Treball per trencar les negociacions son "pamplines"

El president de PIMEC reivindica més protagonisme dels empresaris en el context de crisi econòmica actual

El president de PIMEC, Josep González, ha expressat el seu malestar respecte a la decisió de Foment del Treball de suspendre les negociacions per a la fusió de les patronals catalanes. En unes declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio, González, que ha assegurat que es va assabentar de la ruptura a través de la premsa, ha rebutjat els arguments de Foment, que s'excusa en la crisi econòmica per justificar la decisió: "Escolti'm, això són pamplines, eh? Vull dir, en un procés d'aquests justament jo crec que és quan els empresaris han d'estar més units, no quan han d'estar separats. Per tant, els empresaris, ja ho dic, es mereixen, diguem, més serietat i més unitat,eh?. És la segona vegada que Foment fa un paper d'estrassa com aquest".
Segons ha explicat Josep González, "hi havia un document consensuat, aprovat pel comitè executiu i junta directiva de PIMEC, aprovat per la junta directiva de Foment, i, per tant, doncs entenc que era un procés que portava un bon camí, però vaja, escolti'm, ells sabran les raons per les quals un cop més no compleixen i no tenen el nivell de compromís i serietat que necessita un procés d'aquests".
Durant la conversa que ha mantingut amb Manel Fuentes, Josep González ha explicat que creu que el fracàs de la fusió està més relacionat amb els recels d'alguns membres de la directiva de Foment del Treball. Segons el president de PIMEC, el moment econòmic actual fa més necessari que mai unir forces i donar més protagonisme als empresaris. "En uns moments tan delicats com els que vivim crec que no solament és necessari que els partits polítics anessin més units, sinó que els empresaris tinguessin més protagonisme, i aquest protagonisme dividit sempre és més difícil", ha declarat.

Anar al contingut