Esfera pública posa en antena aquest dijous quatre debats simultanis a Catalunya Informació

El programa s'emet en desconnexió per a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona

Catalunya Informació reprèn aquest dijous, 29 d'octubre, l'espai de debat Esfera pública amb l'objectiu de continuar abordant temes de l'actualitat, de caràcter local i comarcal, adaptats a cada territori i que interessen de manera específica als oients de cada demarcació del país.
Aquest dijous, David Badia tractarà des de Barcelona el tema de la inseguretat als centres urbans, i analitzarà com es poden prevenir els furts i evitar la reincidència dels delinqüents a la capital catalana. Coia Ballester parlarà a Tarragona sobre el futur de Caixa Tarragona, després que l'entitat ha decidit fusionar-se amb Caixa Catalunya i Caixa Manresa. Des de Lleida, Roser Perera analitzarà per què els preus dels productes agroalimentaris es multipliquen des de l'origen fins que arriben al consumidor. A Girona, finalment, Albert Requena analitzarà les relacions entre les comarques catalanes a banda i banda de la frontera.
A més, i amb l'objectiu de potenciar la informació de proximitat i la participació, Esfera pública posa un any més a disposició dels oients l'adreça de correu electrònic esferapublica@catradio.cat, perquè puguin intervenir en directe durant l'emissió del debat.
Esfera pública és un espai mensual a Catalunya Informació i s'emet de vuit a nou del vespre l'últim dijous de cada mes, en desconnexió des de cadascun dels centres territorials de l'emissora, és a dir, des dels estudis de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Anar al contingut