Concert Essencial a la Seu Vella de Lleida
Concert Essencial a la Seu Vella de Lleida
Demà

Emissió en diferit del Concert Essencial de la Seu Vella de Lleida

Demà, dijous a les 23.45, transmissió en diferit al 33 del concert celebrat a la Seu Vella de Lleida el 6 de setembre passat en record de les víctimes de la Covid-19 i en reconeixement de totes les persones que són essencials per fer front a la pandèmia

La Seu Vella de Lleida va acollir, a principis de setembre, un acte institucional especial, el Concert Essencial, en record de les persones que pateixen la Covid-19 i en reconeixement del desplegament de personal prioritari per fer front a la pandèmia.

El concert és d'una formació simfònica que suma els efectius de l'Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida i els de l'Orquestra del Col·legi de Metges de Barcelona, l'única a Catalunya i a l'estat espanyol integrada per personal sanitari. Les dues formacions han estat dirigides conjuntament per Alfons Reverté.

Es tracta d'un concert únic amb un programa totalment laic, amb la voluntat que tothom s'hi senti identificat. El concert evoluciona a través de quatre fases: el dol, l'esperança, l'absència i la fortitud. Aquest camí es fa a través de peces d'autors tan diversos com Bach, Grieg, Toldrà, Lennon, Andrew Lloyd Webber, Beethoven, Piazzola o Harold Arlen.

La retransmissió comença amb una introducció del que vol ser el concert amb un vídeo evocador. En cap cas hi ha intervencions ni presència institucional perquè es vol transmetre el missatge que tots som essencials. La producció del concert és a càrrec de la Diputació de Lleida i Lleida TV.

tv3.cat/33

Anar al contingut