Els francesos Yannick i Catherine, a "Catalunya Experience"

Demà, a les 22.40, arriba un nou capítol de "Catalunya Experience" a TV3. El programa, presentat per Ivana Miño i dirigit per Xavier Brichs, dóna a conèixer la geografia catalana amb convidats de tots els racons del món.

A "Catalunya Experience", produït per TV3 amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Turisme , es poden veure els diferents vessants que el territori ofereix durant totes les estacions de l'any. Per descobrir les diverses maneres de viatjar per Catalunya, cada programa estarà protagonitzat per persones que tenen influència pública a les xarxes socials i mitjans de comunicació dels seus països d'origen.

Yannick i Catherine, França

Yannick i Catherine són dos amics francesos que treballen al món del disseny i la il·lustració, ell a Estrasburg i ella a París. Ivana Miño els acompanyarà a celebrar el carnaval de Solsona i a recórrer la comarca del Solsonès.

A més, durant l'itinerari per la Catalunya Central, visitaran el castell i les mines de sal de Cardona. També descobriran com es cultiva la tòfona, tastaran la cuina més representativa de la zona, i dormiran una nit en un lloc poc freqüentat pels turistes, que serà tot una experiència per a ells.

 

tv3.cat/catalunyaexperience

facebook.com/catalunyaexperiencetv3

twitter.com/catalunyaexptv3

Anar al contingut