"El repte dels 7". Imatge dels 7 pilots
Dijous, a les 23.00

"El repte dels 7" continua amb Tito Rabat

Després de l'entrevista a Dani Pedrosa, dijous "El Club de la Mitjanit" parlarà amb el pilot Tito Rabat, en el quart capítol d'"El repte dels 7".

"El Club de la Mitjanit", amb Francesc Garriga, parlarà dijous amb Tito Rabat en un nou capítol d'"El repte dels 7". El pilot de l'equip Estrella Galicia VDS explicarà els seus objectius per a aquesta temporada i el seu estat de salut, ara que ja és a Barcelona, després de fracturar-se la mà dreta en un accident al circuit de Sepang. A més, respondrà a la pregunta que li va fer Dani Pedrosa, la setmana passada, des dels micròfons del mateix programa.

"El repte dels 7" és el projecte que el Departament d'Esports de Catalunya Ràdio ha posat en marxa aquest any, amb els tres programes esportius de l'emissora: "Tot gira",  "Tot costa" i "El club de la mitjanit". Entre els tres programes entrevistaran els set pilots catalans que enguany disputen el Mundial de MotoGP. Fins ara, ja han passat per Catalunya Ràdio Àlex Rins, Maverick Viñales, Pol Espargaró, Dani Pedrosa i, demà, Tito Rabat. Falten, encara, les entrevistes a Aleix Espargaró i Marc Márquez.

 

El Mundial de MotoGP, a Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio tornarà a fer en directe totes les curses del Mundial, a l'"Univers MotoGP", amb Damià Aguilar i l'equip del "Tot gira". D'aquesta manera, Catalunya Ràdio es confirma com l'única emissora a tot el món que transmet, en directe i des dels circuits, tots els grans premis del Mundial de MotoGP.

Aquest 2017 es compleixen 30 anys de seguiment de Catalunya Ràdio al Mundial de motociclisme. És una temporada especial i s'estan preparant moltes sorpreses, com la publicació d'un llibre que repassa tot el que ha passat durant aquests 30 anys.

 

catradio.cat

catradio.cat/totcosta

catradio.cat/totgira

catradio.cat/club

 

Anar al contingut