Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DIJOUS, A LES 8.30

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Miquel Iceta, primer secretari del PSC

Aquest dijous, 20 de juny, a partir de les 08.30, a "El matí de Catalunya Ràdio" Mònica Terribas entrevistarà Miquel Iceta, primer secretari del PSC.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

Després de l'entrevista, la tertúlia amb Antoni Gelonch, exsecretari general dels departaments d'Ensenyament i Sanitat; Sara Jaurrieta, professora d'Economia de la UAB i exregidora del PSC; Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla; Joan Puigcercós, expresident d'ERC i exdiputat al Congrés; Gabriela Serra, activista social, i Fernando Sánchez Costa, exdiputat del PPC.

A les 10.35, "No hi ha drets", amb Iolanda Fresnillo. La secció inclourà l'entrevista a Julie Wark, politòloga i antropòloga australiana i coautora del llibre "Contra la caritat. En defensa de la renda bàsica" (Arcàdia, 2019).

 

Entrevistes a l'actor Lluís Soler i a la dissenyadora de moda Míriam Ponsa

A partir de les 11.05, "El galliner", amb Àlex Gorina, Alfons Gorina i Núria Marín. L'espai inclourà l'entrevista a l'actor Lluís Soler, que interpreta l'obra "Això ja ho he viscut", de la companyia La Perla 29 i amb direcció de Sergi Belbel, a la Biblioteca de Catalunya fins al 14 de juliol.

A les 11.45, entrevista a Míriam Ponsa, dissenyadora de moda manresana que fa un càsting de "dones reals i autèntiques" d'entre 18 i 70 anys.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/elmaticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut