Parlament de Catalunya
El debat política general s'emetrà des del Parlament de Catalunya
DIMARTS, A LES 10.00

El debat de política general al Parlament i el d'investidura al Congrés, a TV3 i Catalunya Ràdio

Dimarts, 26 de setembre, TV3 i Catalunya Ràdio faran un seguiment especial del debat de política general al Parlament i del debat d'investidura al Congrés. A més de la programació especial, les sessions es podran seguir en directe al canal 3/24 i a Catalunya Informació.

Programació a TV3 i el 3/24

TV3 oferirà el dimarts 26 de setembre una programació especial per informar del debat de política general, que el programa "Els matins", amb Ariadna Oltra, recollirà de primera mà en una edició que es farà en directe des del Parlament. A més de parlar amb alguns dels protagonistes de la jornada, a la taula d'anàlisi Ferran Espada, Neus Tomàs i Anna Gómez comentaran el desenvolupament del debat.  

El canal informatiu 3/24, per la seva banda, oferirà en directe la sessió al Parlament, amb la intervenció del president, Pere Aragonès, a les 10.00. Seguidament, a les 12.00, connectarà amb el debat d'investidura d'Alberto Núñez Feijoó al Congrés, amb el discurs del candidat i, posteriorment, les intervencions dels grups parlamentaris. L'endemà, dimecres 27, el 3/24 emetrà íntegrament en directe la sessió del Parlament, amb les respostes dels grups parlamentaris, i anirà connectant amb la sessió del Congrés, on continuaran les intervencions dels grups que no hagin intervingut el dia anterior. Tanmateix, les dues sessions sí que es podran seguir en directe íntegrament a través del portal 324.cat.     

Programació a Catràdio i Catalunya Informació

Dimarts, el programa "El matí de Catalunya Ràdio", amb Ricard Ustrell, farà una edició especial per seguir tant el desenvolupament del debat d'investidura com el debat de política general fins a les 14.00. A més, té previst fer tres taules de debat amb experts i analistes que ajudin a interpretar el moment polític. 

Des dels Serveis Informatius de Catràdio, es farà un desplegament d'equips de periodistes tant al debat d'investidura de Madrid com al debat de política general a Barcelona, amb especial atenció al que passi al Parlament de Catalunya. A més dels butlletins horaris, els espais de referència com el "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández, i el "Catalunya nit", amb Manel Alías, hi dedicaran una bona part de l'informatiu.
 
A Catalunya Informació, aquest dimarts, es podrà seguir en directe la intervenció del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i dels diversos grups parlamentaris, i dimecres, el debat de política general. També es podrà escoltar el discurs del candidat a presidir el govern espanyol i les intervencions dels grups catalans al Congrés, amb la corresponent anàlisi.
Anar al contingut