Mercè Folch realitza i dirigeix el programa de Catràdio "Solidaris"

Advocats d'ofici i justícia gratuïta, a "Solidaris" 

Aquest dissabte, 23 de setembre, a les 22.00, el programa realitzat i dirigit per Mercè Folch, es fixarà en la feina dels advocats d'ofici i en quina és la valoració dels ciutadans que tenen accés a la justícia gratuïta.  

"Solidaris", el programa social i de drets humans de Catràdio, analitza com funciona la justícia gratuïta i com treballen els advocats d'ofici. Amb la participació d'Encarna Orduna, presidenta del Consell de l'Advocacia Catalana i degana del Col·legi de l'Advocacia de Reus.

Una visita a la Ciutat de la Justícia, que inclou entrevistes als responsables del Servei d'Orientació Jurídica (SOJ); Francisca Medina i Antoni Dolç, dos ciutadans que han accedit a aquest servei; Carmen Valenzuela, diputada responsable del Torn d'Ofici i Assistència al Detingut del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i amb el responsable de la centraleta del torn d'assistència a la persona detinguda. 

Hi haurà també el testimoni d'una persona de 54 anys que es troba a l'atur i que ha fet servir advocats del torn d'ofici unes quantes vegades. Sempre per necessitat. L'última, per evitar el desnonament de casa seva. A més d'una conversa amb dues advocades del torn d'ofici sobre condicions laboral: Mireia Pagès, penalista, i Verònica Davolos, experta en dret civil. 

Anar al contingut