Arriba la gala 5 a "Eufòria": s'inverteixen els papers!
Arriba la gala 5 a "Eufòria": s'inverteixen els papers!

679.000 espectadors connecten amb "Eufòria" un divendres en què TV3 lidera amb comoditat

TV3 va liderar divendres, amb comoditat, amb una quota del 15,7%. "Eufòria" va tenir una audiència acumulada de 679.000 espectadors i va superar els 112.000 usuaris únics digitals

La cinquena gala d'"Eufòria" en què tothom va canviar els seus papers, fins i tot Marta Torné i Miki Núñez, va ser seguida per 324.000 espectadors, va fer una quota del 19,6% i una audiència acumulada de 679.000 espectadors. Alèxia va ser escollida com a favorita i el Carlos es va haver d'acomiadar, al ser eliminat.
 
TV3 va ser la cadena més vista de divendres a Catalunya, amb un 15,7% de quota, a 4,5 punts de la segona.
 
Audiències digitals
 
Un total de 15.446 usuaris únics van veure en directe la cinquena gala als mitjans digitals de la CCMA, 1.000 persones més que en la quarta gala. 
 
Es van registrar 112.150 usuaris únics digitals que van entrar al web d'"Eufòria" (90.951) i l'app de TV3 (21.199) durant l'emissió.
 
Ahir es van enviar més de 7.300 missatges a Twitter comentant el programa, el 97,7% dels quals en to positiu o neutre. 
 
La gala
 
Aquest divendres, els papers es van intercanviar de dalt a baix. El públic va tenir un paper més rellevant que mai a l'hora de decidir qui continuava la seva trajectòria musical al programa. 
 
Després de l'actuació de cadascun dels nou concursants, els membres del jurat, Elena Gadel, Lildami i Carol Rovira, van fer les seves valoracions, però no van poder enviar ningú a la Zona de Perill. Un cop van cantar tots els concursants, es van obrir les votacions, i els cinc més votats pel públic es van classificar directament, mentre que els quatre restants van entrar a la Zona de Perill. 
 
En el tram final de la "gala al revés", el jurat va exercir el rol habitual del públic i va decidir quin concursant abandonava la gala.
 
El repertori va ser "Hung Up" (Elena), "Umbrella" (Tomàs), "I'm Still Standing" (Carlos) i "No controles" (Jim). La música en català estarà representada amb temes de Manel ("Per la bona gent", Carla), Nil Moliner ("Som ocells", Nil) i Andreu Rifé ("Fil de llum", Clàudia). La Sofia interpretarà un dels èxits de moda, "SNAP", mentre que l'Alèxia en recuperarà un mític d'Eurovisió, "Rise Like a Phoenix". 
 
I Buhos va portar la festa al plató de TV3 amb la presentació de "La nit està que crema", el seu sisè disc d'estudi i en el qual el grup de Calafell experimenta amb la música electrònica. 
 
tv3/euforia/
instagram/euforiatv3
twitter/euforiatv3/ 
twitch.tv/euforiatv3
Anar al contingut