2. Manual d'ús

2.1.3.5.1. Continguts constructius en l'àmbit de l'entreteniment

Els nostres continguts d’entreteniment es basen en el respecte per les persones i fomenten valors constructius i cohesionadors.
 
No presentem positivament ni premiem comportaments contraris als valors essencials de la convivència, que perpetuïn actituds i rols discriminatoris o que enalteixin conductes amb conseqüències negatives per a la persona i la societat. Els continguts d’entreteniment defugen la morbositat i la humiliació.
 
En algunes matèries, com ara la identitat personal i col·lectiva, la violència, la sexualitat, les discapacitats, les malalties o les creences, la sensibilitat d’algunes persones i col·lectius pot ser molt acusada i hi ha la possibilitat que algú percebi un tractament determinat com a ofensiu o de mal gust. Tot i que mal gust i ofensa són conceptes variables i sotmesos a la interpretació subjectiva, tractem amb especial delicadesa aquestes matèries, sense renunciar a incorporar-les a la programació.
 
L’horari d’emissió, el context i l’orientació de l’espai, i, si cal, l’advertència prèvia del tipus de continguts que es difonen, són elements que contribueixen a evitar el malestar de l’audiència.