Xavi Hernández ho té tot a punt per al Gamper (EFE)

Xavi convoca tots els efectius per al Gamper

Fins a 31 jugadors estaran a disposició del tècnic de Terrassa, de cara al partit d'aquest diumenge contra el Pumas
Redacció Esport3 Actualitzat

Xavi Hernández ja ho té tot a punt per a la posada de llarg del Barça 2022-2023 d'aquest diumenge al Camp Nou. El tècnic de Terrassa ha convocat els 31 efectius dels quals encara disposa, pendent de les baixes que hi pot haver els pròxims dies, per al Trofeu Joan Gamper, en què l'afició es retrobarà amb l'equip després de l'estiu i abans d'arrencar la temporada.

Entre els noms destacats de la convocatòria hi ha el de Jules Koundé, que s'estrenarà amb el Barça al Camp Nou davant del Pumas de Dani Alves, o el de Ferran Torres, que es va lesionar al primer entrenament de la pretemporada. A més, Xavi Hernández també comptarà amb Braithwhaite i Umtiti, tot i que el tècnic no els té a la llista per fer front a la temporada.

Qui ja no és a la llista és Neto. El brasiler, que ahir ja no va entrenar-se amb l'equip, està vivint les seves últimes hores com a blaugrana.

Se'l miren de prop

Com ja és tradició, les noves incorporacions de l'estiu de Can Barça s'han fet la foto amb el Trofeu Joan Gamper. Ha estat durant la sessió d'entrenament d'aquest dissabte al matí a la ciutat esportiva Joan Gamper, prèvia al partit d'aquest diumenge al Camp Nou. Christensen, Lewandowski, Kessié, Koundé i Raphinha ja han tingut a prop el que pot ser el seu primer títol amb la samarreta del Barça.

El Gamper, per TV3

El primer partit del curs al Camp Nou, el que enfrontarà Barça i Pumas, es podrà seguir per TV3 i les plataformes digitals de TV3 i Esport3 a partir de les 19.00 d'aquest diumenge. A les 20.00, després de la presentació de l'equip, arrencarà el Trofeu Joan Gamper.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut