Neto fa una aturada amb la samarreta del Barça
Neto ha comptat amb molts pocs minuts al Barça (Reuters)
Barça

Neto no s'entrena amb el Barça i enllesteix la seva sortida del club

El porter brasiler, amb permís del club, viatja a Anglaterra per tancar la seva marxa al Bournemouth

Redacció Esport3Actualitzat

Després de Riqui Puig, el pròxim a sortir del Barça serà, amb tota probabilitat, Norberto Murara "Neto". El porter brasiler no ha pres part a l'entrenament d'aquest divendres amb permís del club per enllestir-ne la marxa. Si res es complica, el pròxim destí de Neto serà la Premier League, i més en concret el Bournemouth, que acaba de tornar a la màxima categoria del futbol anglès. 

El Barça no posarà cap trava per a la sortida de Neto, de 33 anys, que podrà fitxar pels "Cherries" sense cap indemnització de traspàs. El club blaugrana tampoc buscarà cap altre porter al mercat perquè considera que Iñaki Peña, després de la cessió al Galatasaray, ja està prou madur per cobrir les esquenes de Marc-André ter Stegen. El porter brasiler, que va arribar al Barça provinent del València l'estiu del 2019 en un intercanvi amb Cillessen, segurament més pensat per quadrar números que per l'aspecte esportiu, deixa poca petjada al Barça: dotze partits de Lliga jugats i 21 en total, en tres temporades.  

La marxa de Neto es pot fer oficial aquest mateix divendres. No podrà participar en la primera jornada del seu nou equip, que s'estrena aquest dissabte a casa, rebent-hi l'Aston Villa. 

Anar al contingut