Xavi, donant instruccions als jugadors en un entrenament de la setmana passada (fcbarcelona.cat)
Barça

Ferran Torres es lesiona en el seu primer entrenament de pretemporada

Nou jugadors internacionals s'han incorporat a la pretemporada ,entre ells Frenkie de Jong, i Xavi ja té 30 jugadors a la seva disposició

Redacció Esport3Actualitzat

Ferran Torres s'ha fet una ferida al peu que l'ha apartat dels entrenaments en la primera sessió de pretemporada del jugador valencià. El club no ha especificat el temps de baixa i la seva evolució marcarà la seva disponibilitat.

El Barça torna a la feina amb "overbooking"

Segona setmana de feina per al Barça i fins a 9 noves incorporacions a la plantilla, les dels jugadors que van començar més tard les vacances perquè van jugar partits amb les seves respectives seleccions: entre ells hi ha Frenkie de Jong, de qui s'havia parlat que estava molt a prop de marxar al Manchester United, però que sembla reticent a canviar d'aires. També hi són Memphis Depay, Sergio Busquets, Jordi Alba, Gavi, Eric Garcia, Ferran Torres, Frenkie de Jong, Memphis, Braithwaite i Ronald Araujo. És difícil, però, que juguin dimecres al camp de l'Olot, en el primer amistós de pretemporada.

 

 

 No hi és Ousmane Dembélé, ara sense contracte, que va arribar a Barcelona aquest diumenge per segellar la seva continuïtat. I tot això per no parlar dels pretesos Raphinha, Lewandowski, Koundé o Bernardo Silva. Està clar que, tant si arriben com si no, també caldrà que surtin jugadors. 

 

 

Anar al contingut